Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Як Вам новий сайт?
Всього 29 чоловік
Офіційне найменування:
Охрімовецький ліцей Віньковецької селищної ради Хмельницької області
Тип навчального закладу:
Установа загальної середньої освіти
Населений пункт:
с. Охрімівці
Адреса:
32522 Хмельницька обл., Віньковецький р-н, с. Охрімівці, вул. Нова,1
Телефони:
не вказані
E-mail:
shkola07ohrim@i.ua

Охрімовецький навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад» Віньковецького району Хмельницької області перейменовано на Охрімовецький ліцей Віньковецької селищної ради Хмельницької області (рішення ІІсесії VІІІ скликання Віньковецької селищної ради №6-2/2020 від 15 грудня 2020р)

Учні 1класу Охрімовецького ліцею долучилися до щорічного озеленення шкільного подвір'я. Сьогодні першокласники разом з класним керівником та працівниками ліцею висадили кущі троянд.
Пам'ятайте, що земля всміхається квітам!

Продовжуємо благоустрій прилеглої території ліцею.

Національний спротив – це залучення усього населення, зокрема здобувачів освіти, до протидії агресору, а також підготовка до такої протидії.
Підготовка населення до національного спротиву, оборона держави, територій, своїх рідних та близьких – один із основних напрямків комплексного захисту країни від зовнішнього ворога. Одинадцятикласники Охрімовецького ліцею також мали змогу долучитися до таких навчань. Вони відбувалися за 4 блоками: "Міни та протимінна безпека", "Засоби зв'язку", "БПЛА та керування ними" та "Домедична підготовка". Заняття сподобалися усім, вкотре мали нагоду переконатися: підготовлений - значить захищений.

Сьогодні відбулася виставка декоративно - ужиткового мистецтва на обласному огляді - конкурсі художньої самодіяльності закладів загальної середньої освіти та позашкільних закладів Віньковецької селищної ради " З Україною в серці".
Здобувачі освіти Охрімовецького ліцею взяли активну участь у цьому заході. Нахвальна Ніколєтта показала майстер клас з виготовлення миски з глини. А учні 4 класу, які є учасниками "Театру ляльок", виконали інсценізацію казки "Що посієш, те й пожнеш".
Щиро дякуємо організаторам за можливість проявити творчість та показати свої таланти.

Атестація - це підсумок професійної майстерності вчителя, демонстрація найкращих професійних умінь, це новий етап на шляху до підняття учительського авторитету серед колег та учнів, змога проявити свої здібності. У нашому ліцеї пройшов останній етап атестації - 2024.

Професія педагога вирізняється низкою специфічних особливостей, головною з яких є безумовне спілкування з дітьми, а також вольовий стимул, який постійно спонукає до практичної педагогічної діяльності. Враховуючи реалії сьогодення, це виснажливо і емоційно, і фізично. Дуже часто буває, що робота, яка так подобалася, якій віддавався без останку, без якої не уявляв своє життя, тепер не тішить, а дратує, спілкування з дітьми викликає негативні емоції. У голові лише одна думка: скоріше б закінчився робочий день! Удома теж нічого не хочеться, навіть спілкуватися з близькими… Йдеться про професійне вигорання - пояснила психолог Людмила Гаврішко, проводячи тренінг з педагогічними працівниками ліцею. Аналізували, розбирали ситуації, вчилися релаксувати, переключати увагу та дивитися на деякі речі під іншим кутом зору. Дякуємо Людмилі Дем'янівні за корисний та змістовний захід, а колегам - за співпрацю та приємне спілкування.

Щороку у день весняного рівнодення, 20-21 березня, у світі відзначають День Землі. Це спеціальний час, щоб привернути увагу всіх людей до усвідомлення, що планета Земля, наш спільний дім, відчути нашу всеземну спільність і взаємну залежність один від одного.
Учні нашого ліцею, теж долучилися до святкування Дня Землі, щоб за допомою своїх постерів і малюнків, спонукати розуміння дбайливого ставлення до природи, відчуття власної відповідальності за навколишнє середовище.

Щороку в березні до нас
Значний приходить час
Це ж народився наш Тарас
Творець палких пісень...
" Про Шевченка, про Тараса"- наші першокласники знайомилися з поетом, художником.

Тарас Шевченко - символ вільної думки, борець за права людини, його творчість і досі вражає своєю глибиною та актуальністю.
Сьогодні учні 8 класу з великою шаною згадували поета, художника, борця.
Цікаві завдання, вікторини, читання поезій, виконання пісень на слова Шевченка.

З нагоди 210-ї річниці від дня народження нашого Пророка, Великого Кобзаря, українського Генія Тараса Григоровича Шевченка в 7 - му класі проведено цікаве, енергійне, творче і нетрадиційне свято.

Стіна
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.